Povestea noastră

În lumea “nebuna” în care trăim, lume în care lipsa de timp a devenit cronică, vă invitam să vă relaxați puțin alături de noi cu cele mai noi tehnici de masaj din Constanța. Masaj Zen Constanța este locul unde timpul se dilată și unde veți găsi o oaza de liniște, frumusețe și relaxare. Oamenii de aici, buni specialiști, se vor ocupa de trupul dar și de sufletul dumneavoastră. Într-o ambianță plăcută și calmă vă veți simți minunat și veți dori să reveniți.

Despre noi...

Drumul către o viață mai bună, începe din interior...

În plus, pe lângă serviciile adresate corpului tău, punem accent și pe o ambianță deosebită care să-ți mângâie simțurile.
Credem că există o strânsă legătură între starea fizică, mentală și sufletească.

 

Masaj profesional Constanta
Masaj de relaxare
spa2

Suntem alături de tine

De aceea, când ajungi la noi, lasă-te pe mâinile noastre și iți vom reda echilibrul de care ai nevoie.

 

Masaj Zen pe Plajă

Felul în care simți și gândești își pune amprenta asupra corpului tău, iar asta poate duce la diverse disfuncții sau afecțiuni fizice. Noi suntem cei care rezolvăm aceste probleme prin simple atingeri și tehnici care au fost învățate și modernizate de-a lungul timpului. Noi o să avem grijă ca toate elementele să-și găsească echilibrul. Tu te vei simți plină de energie, mai optimistă și mai fericită ca niciodată!

Punem pasiune în tot

Masajul este recomandat tuturor persoanelor indiferent de vârstă și sex: adulți, copii, sugari, adolescenți sau nou născuți. Acest tip de masaj de relaxare poate fi efectuat pe tot corpul sau pe o zona a corpului și are drept scop principal relaxarea generală și înlăturarea oboselii. Masajul de relaxare trebuie realizat cu manevre lente de intensitate redusă. De asemenea, orice masaj de relaxare trebuie asociat cu elemente de meloterapie și aromaterapie. Manevrele și tehnicile specifice folosite în masajul de relaxare au drept scop accelerarea circulației sanguine la nivelul fiecărui segment sau organ.