Constanța, Ion Gheorghe Duca nr 75, Bl. L49

MASAJ LA DOMICILIU

După o zi plină, aglomerată și stresantă, un masaj chiar la tine acasă este cea mai buna opțiune, pentru că poți rămâne în căldura căminului tău după ce ți-ai relaxat mușchii și a dispatrut stresul iar inima și plămânii funcționează optim.

MASAJZEN.RO

MASAJUL LA DOMICILIU - UN LUX?

Masajul la domiciliu nu mai este un lux ci o necesitate

Toate tipurile de masaj pe care le aplicăm la domiciliu fac parte din cele studiate și incluse în programele de tratament. Sunt învățate și perfecționate în cadrul cursurilor facultății și masterelor de Kinetoterapie și Fizioterapie absolvite de specialiștii din echipa noastră. Suntem mândri de rezultatele excelente pe care le-am înregistrat de-a lungul anilor cu sute de pacienți tratați în cel mai profesionist mod!

MASAJUL LA DOMICILIU - UN LUX?

Masajul la domiciliu nu mai este un lux ci o necesitate

Recomandări pentru masajul la domiciliu:
Este un masaj potrivit pentru orice persoană care lucrează de acasă iar poziția la birou este una neadecvată sau au tendința de a uita să se mai ridice de pe scaun, pentru dureri și contracturi musculare ale spatelui, zonei umerilor, șoldurilor, senzație de “înțepenit” generalizată;
În timpul sarcinii, precum și după naștere;
Persoanele care au suferit intervenții chirurgicale, accidente vasculare, traumatisme, cei aflați în perioada de convalescență sau vârstnicii, persoane cu afecțiuni legate de mers - dezechilibru, instabilitate (Parkinson), post-protezare, obezitate, celulita, tratarea cicatricilor;
Sportivi: înainte de competiție, în perioada de menținere și cea de recuperare Oricine are nevoie de relaxare și menținerea unui tonus bun general.
Terapia prin masaj aplicată la domiciliu aduce rezultate excelente, îi încurajăm pe pacienții noștri să facă asta.

MASAJ TERAPEUTIC LA DOMICILIU

Ideal pentru cei imobilizați acasă cu afecțiuni ortopedice, artroze, afecțiuni ale coloanei, mialgii, contracturi, lipsă de tonus, stări post-operatorii, imobilizare la pat, și multe altele.

Masaj pe plaja

MASAJ DRENAJ LIMFATIC LA DOMICILIU

Excelent pentru tratarea edemelor de diferite cauze precum insuficiența venoasă sau cele post-traumatice. Masajul special aplicat în mod regulat ajută mult la relaxarea și eliberarea zonei de senzația de greutate și chiar durere.

Masaj pe plaja

MASAJ DE RELAXARE LA DOMICILIU

Masajul special aplicat în mod regulat ajută mult la reducerea edemelor și eliberarea zonei de senzația de stres, muncă în condiții de tensiune, stările anxioase, oboseală cronică, stările depresive sau scăderea tonusului general sunt doar câteva dintre indicațiile acestui tip de masaj.

Masaj pe plaja

REFLEXO TERAPIE LA DOMICILIU

Folosim tehnici consacrate de stimulare a punctelor reflexogene aflate pe tălpi, palme și alte zone ale corpului pentru a asigura condițiile unei reglări a unor funcții ale organismului. Este comod și cu toții îi știm beneficiile.

Masaj pe plaja

REDUCERE DE 25%
pachet de bun venit!