Masaj Profesional pe Plajă!

Bucură-ți trupul și sufletul acordându-ți atenția pe care o meriți ! Alină-ți suferințele prin masaj terapeutic! Adevărate minuni se întâmplă sub mâinile maseurilor noștri.
Pe baza programării telefonice la numărul 0722 850 099 poți beneficia de masaj, de luni până vineri în funcție de programări. *Oferim abonamente de șapte ședințe!

Beneficiile unui masaj profesional:

Efectele benefice se văd chiar după prima ședință iar după câteva luni se poate constata o îmbunatățire considerabilă a calității vieții și a somnului, creșterea tonusului fizic și psihic, un aspect mai frumos și sănătos al pielii și o stare generală de bine.

Combinat cu o alimentaţie cât mai sănătoasă și mișcare, masajul ne ajută să trăim mai sănătoși, mai calmi și mai echilibrați.

Durerile musculare se vindecă de la masaj

Durerile musculare, denumite si mialgii, sunt foarte frecvente. Oricine se poate confrunta la un moment dat cu disconfort la nivelul muschilor. Pentru ca organismul are tesut muscular in aproape toate zonele, acest tip de durere poate fi resimtita oriunde. Nu exista o singura cauza care sa determine durerile musculare. Suprasolicitarea si traumatismul sunt cele mai intalnite, insa exista si alte posibile cauze.

therapeutic-massage

PACHET BUN VENIT

700 Ron / 10 Ședințe

Dacă este primul tău masaj cu noi, recomandăm foarte mult masajul clasic sau profund. Suntem dedicați promovării vieții sănătoase și terapeutul va lucra împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți un masaj care să vă ajute la nevoile dvs. Dacă aveți întrebări cu privire la tratamentele noastre, vă rugăm să nu ezitați să discutați cu unul dintre terapeuții noștri.

PACHET RECUPERARE

1.000 Ron / 10 Ședințe

Un masaj terapeutic are multe beneficii, oferindu-vă un stil de viață mai sănătos și mai plăcut. Masajul terapeutic are diverse beneficii și utilizări. Mulți oameni suferă de dureri acute din diverse motive. Cele mai frecvente cauze ale durerii acute includ leziuni, intervenții chirurgicale, suprasolicitare musculară și tensiune musculară.

REDUCERE LA REÎNOIREA ABONAMENTULUI

Primești 10% Reducere la reânoirea oricărui abonament de masaj dacă ai văzut această reducere pe site-ul nostru și ne informezi în legătură cu ea.

Servicii:

Masaj de Relaxare

Efectele benefice se văd chiar după prima ședință iar după câteva luni se poate constata o îmbunatățire considerabilă a calității vieții și a somnului, creșterea tonusului fizic și psihic, un aspect mai frumos și sănătos al pielii și o stare generală de bine. Combinat cu o alimentaţie cât mai sănătoasă și mișcare, masajul ne ajută să trăim mai sănătoși, mai calmi și mai echilibrați.Faci parte din categoria persoanelor ce desfasoara zilnic diverse activitati solicitante fizice sau intelectuale? Esti sedentar? Atunci masajul de relaxare vine in ajutorul tau pentru a preintampina, ameliora sau chiar vindeca numeroase dureri cervicale, dorsale sau lombare. Printre beneficiile masajului de relaxare: calmeeaza durerile de cap, imbunatateste circulatia venoasa si limfatica, forteaza eliminarea toxinelor, imbunatateste calitatea somnului.

Preț masaj: 80 lei / 60 min

Masaj anticelulitic

Celulita este acea formatiune de grasime subcutanata repartizata neuniform sub piele, care apare la nivelul tesutului conjuctiv, cauzata de toxinele pe care organismul nu reuseste sa le elimine. Celulita poate apare la oricine, indiferent de varsta sau sex, in mare majoritate la femei (83%), datorita structurii diferite a tesutului subcutanat si a dispozitiei anatomice a tesutului adipos din hipoderm.

Preț masaj: 75 lei / 40min

 

Masaj Terapeutic

Masajul terapeutic ofera un complex de beneficii: intensifica circulatia astfel organismul furnizeaza mai mult oxigen si substante nutritive, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, creste flexibilitatea articulatiilor si scade disconfortul in cazul pacientilor care sufera de durere de spate, elimina total contracturile musculare, trateaza cifoza, londoza, oscolioza, lombosciatica, migrene, insomnii si oboseala.

Preț masaj: 100 lei / 60 min

Reflexoterapie

Deoarece toate organele au proiectie in talpa, masajul reflexogen reda echilibrul corpului, stimuland activitatea organelor, aparatelor si tuturor sistemelor organismulu, imbunatateste calitatea somnului si ajuta la eliminarea toxinelor.

Preț masaj: 50 lei / 30 min

 

Masaj cu Bambus

Masajul cu bambus este mai profund decat masajul manual. Bambusul este folosit deoarece dreneaza foarte bine suprafata lucrata, ajutand la indepartarea celulitei si la eliminarea toxinelor. Este un masaj recomandat, deopotriva femeilor dar si barbatilor, in special sportivilor, datorita stimularii musculaturii.

Preț masaj: 100lei/50 min

 

Masaj prenatal

Datorita schimbarilor hormonale si a cresterii in greutate, apar dureri lombare si cervicale, dureri de articulatie, retentie de apa si multe alte probleme. Printre beneficiile masajul prenatal: imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, detensioneaza muschii, scapand astfel de neplacutele crampe musculare, calmeaza sistemul nervos, imbunatateste calitatea somnului, elimina in mare parte retentia de apa si previne aparitia vergeturilor.

Preț masaj: 100 lei/60 min